Aktie Kerkbalans

OPROEP Aktie Kerkbalans 2015

 

In de week van

 18 januari tot en met 31 januari 2015 staat de jaarlijkse “Aktie Kerkbalans” weer gepland. In deze week gaan vele vrijwilligers van onze gemeente op pad om de enveloppen weg te brengen en weer op te halen. Omdat de inkomsten van deze actie zeer belangrijk zijn voor onze gemeente, hebben wij de laatste jaren ervoor gekozen voor een meer persoonlijke benadering van deze actie. Dit houdt in dat de gehele kerkenraad met nog een aantal andere vrijwilligers meehelpen met de actie kerkbalans. Hierdoor hoeft elke vrijwilliger “maar” een aantal straten te lopen, waardoor er meer tijd en aandacht per adres besteed kan worden. Dit komt ten gunste van de opbrengst van de Actie Kerkbalans, is de laatste jaren gebleken.


Om deze belangrijke vrijwilligers gaat het nu. Wij kunnen namelijk nog een aantal vrijwilligers gebruiken voor de Actie Kerkbalans 2015. Wij willen daarom vragen of er nog vrijwilligers zijn, welke ons in de genoemde weken willen helpen met de actie? Wat wordt er dan precies van u verwacht? In de eerste week dienen de enveloppen afgegeven te worden. In de daarop volgende week weer bij dezelfde adressen opgehaald te worden. Hoe meer vrijwilligers er zijn, hoe minder adressen per loper er gelopen hoeven te worden. In de praktijk komt dit neer op circa 2 a 3 straten per loper.

Wilt u ons helpen om deze actie tot een succes te maken? Meldt u dan nu aan bij ondergetekende via onderstaand emailadres. Alvast bedankt voor uw reactie.

Namens het College van Kerkrentmeesters,

Johan ten Haken
Secretaris
(email)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *